Donate


Google Plus

Twitter

Viber

Viber

Whatsapp

Whatsapp

Facebook

Sleduj moje novinky na Facebooku

Instagram

Youtube

Words for English speaking visitors !

Words for English speaking visitors !

streda 13. januára 2016

My Paying Ads - Momentálne najviac rozvíjajúci sa revshare program na internete VSTUP ZDARMA !!! SCAM NEREGISTTRUJTE SA



Registrácia kliknutím na BANNER pridajte sa k najúspešnejšiemu projektu v roku 2015 na internete vôbec !







#UPDATE MPA/MPCA
Fázy ďaľšieho pokračovania od 18.5. 2017
FÁZA 1
=====

Refund všetkých nákupov z procesora od 10.5.2017 do 15.5.2017 späť na procesor. Vynulovanie všetkých žiadostí o výber do 9.5.2017 vrátane. Čiastky výberov budú členom vrátené do earning balance. Ak ste realizovali nákup z procesora od 10.5.2017 do 15.5.2017 napíšte na support, kategória Technical.
- Časový horizont: Práve sa na tom pracuje
FÁZA 2
=====
Spustiť MPA a MPCA Traffic Exchange
- Časový horizont: do 7 dní
FÁZA 3
=====
Spustiť nové partnerské platformy, CC, Udayov dream produkt (Local Business Directory Listing)
- Časový horizont: CC do 14 dní a Udayov Dream produkt (Local Business Directory Listing) do 8 týždňov
FÁZA 4
=====
Vrátiť všetky seed money - Celkový nákup z procesora mínus celkové výbery = seed money
Časový horizont: Štart do 3 mesiacov a horizont bude závisieť od profitu generovaného prostredníctvom partnerských platforiem. Zatiaľ nemusí nikto písať na support pre vrátenie seed money, až kým to bude oznámené Udayom.
Ospravedlňujem sa za pridanie updatu až o 2 dni od oficiálneho oznámenia ale mal som iné neodkladné povinnosti. Nedalo sa skôr ....



















Nový update výplaty sú pozastavené žiaľ príjmy boli nižšie ako bolo zadaných výplat čo je jasné že teraz sa nemá odkiaľ vyplácať. Preto upozorňujem zatiaľ nenakupujte ale sledujte situáciu v admin message !! Upozorňujem dopredu že sám neviem či to MPA ustojí a prežije túto krízu preto Vás žiadam buďte obozretný. Nechcem aby niekto stratil svoje peniaze nákupom balíkov a aby ma potom obviňoval, že som ho natlačil do niečoho čo nefunguje. MPA fungovalo no teraz ma žiaľ krízu a uday sa prepočítal a plán mu nevyšiel. Uvidíme čo bude ďalej čo Uday vymyslí ale teraz upozorňujem nenakupujte a výplaty sú pozastavené podľa mňa dovtedy pokiaľ sa nevyrovná ten rozdiel medzi nákupmi a výbermi. Uvidíme ako sa k tomu postavia lídri žiaľ nevidím veľmi pozitívne ohlasy, takže uvidíme čo a ako sám mám v MPA nejaké peniaze. Takže buďme trpezlivý. Toľko moje vyjadrenie.


Odporúčam sledovaťna Facebooku samotného Udaya alebo Tanzeel Zia a máte vždy čerstvé info ich fb sa otvorí po kliknutí na ich mená !! kto nevie po anglicky použite prekladač pomôže to k základnému porozumeniu. Prípadne napíšte mne. Toľko k situácií. Hlavne nebuďme negatívny a nešírme negativitu uvidíme ako to dopadne.    




























Rýchle správy čo sa bude diať : 
*************************************************

1. Všetky pending výplaty si môžete cez support ticket vrátiť do Earning balance alebo počkať do konca týždňa kedy bude oznámené ako sa budú riešiť pending žiadosti.
2. Odo dnes je variabilný limit denného výberu, ktorý je na základe príjmu a predajov #MPA a #MPCA za predchádzajúci deň.
3. Všetky žiadosti odo dnes budú vyplatené do 24 hodín. Momentálne už stovky členov zadali žiadosť o výplatu a už je veľké percento členov, ktorý výplatu i obdržalo. Ide to naozaj rýchlo do pár minút až hodín sú peniaze na peňaženke.
Odporúčam si cez support vratiť pending výplaty do EB a od dnes zadávať výbery ale je to na vás. Môžete počkať, kým vám prídu ale zatiaľ nie je presne uvedené kedy. Odo dnes - každá žiadosť bude vyplatená do 24 hodín.













UPDATE od Uday Nara
================
Pre kompletný update si pozrite celé video na YouTube alebo si prečítajte update od Udaya v oficiálnej skupine. Krátke zhrnutie:



1. Všetky výbery, ktoré sú PENDING budú zatiaľ v čakaní alebo si ich môžete vrátiť do Earning Balance.

2. Od utorka 9.5.2017 bude variabilný denný limit výberu na základe generovaného príjmu #MPA a #MPCA aby spoločosť nemusela siahať na rezervy ale aby všetky výbery boli distribuované z dosiahnutého denného príjmu. Týmto chce Uday dosiahnuť naozaj dlhodobosť a stabilitu MPA a MPCA.

3. Takže limit výberu nebude napríklad 200$ denne a 1 BTC denne ale napríkald 150$ a 0.6 BTC (príklad). Následne, akonáhle dosiahneme métu denného príjmu na rovnakú úroveň ako bude úroveň výberov, bude denný limit opäť 200$ a 1 BTC.

Dosiahnutie zvýšenia denného príjmu platformy bude zavedením nového partnerského programu ako i zavedením nových produktov, hlavne Udayovho dream produktu, ktorý prepojí MPA a offline business.
4. Všetky výbery od utorka 9.5.2017 budú spracované vždy do 24 hodín. Čo je veľmi potešujúca správa.
5. Pracuje sa na nových platobných proceosoroch do MPA, na zavedení Etherea do MPCA, na offline eventoch v Austrálii a v UK, na rozšírení marketingu, čo by malo byť cieľom nás všetkých.
V pondelok budú výbery pozastavené a od utorka 9.5.2017 (01:00) budú všetky výbery vo variabilnej výške a na našich peňaženkách budú vždy do 24 hodín.
Pre detailný update si prečítajte celý príspevok alebo mrknite na hangout. Vďaka.


Stručné zhrnutie toho čo Uday plánuje. 


Uday potrebuje rozšíriť viac propagáciu projektov mpa a mpca a priniesť do projektu viac ľudí a zvýšiť príjem pre členov mpa a mpca. Vyzíva všetkých ku zvýšenej propagácií projektov. Hlavne ja si myslím že celé je to momentálne o spolupráci členov a ľudí celkovo čím viac sa budeme zapájať do propagácií a investovania tým skôr sa celý systém postaví na nohy. Nehovorím, že už je koniec nie žiaden koniec nie je ale je jasné že pokiaľ chceme aby tento vynikajúci projekt od Udaya tu bol s nami ešte veľa rokov musíme zamakať a spojiť sily. Nebudú nákupy = nebudú výplaty , revenue sharing znamená zdielanie prímov zo svojími členmi. Treba si uvedomiť o čom revenue sharing je a tak sa k tomu aj postaviť a budovať spolupráce. Uday verí že do dvoch týždňov by sme sa mohli dostať naspäť na 200$ denne. Ale celé to samozrejme závisí od toho ako pôjdu predaje a nákupy. ďalej by Uday chcel ak sa bude dariť prepojiť online a offline business a tým získať ďalších ľudí do jeho reklamných platforiem MPA/MPCA a CC čo bude ďalšia platforma od Udaya. 

O novej platforme zatiaľ viac nepoviem lebo všetko je ešte v štádiu príprav... 

Teraz je dôležité pomôcť Udayovi a uvedomiť si jednu vec on a jeho manažment robia všetko preto aby boli projekt udržateľné vynakladajú veľkú námahu do propagácie, vízií, nových plánov. Ale bez nás ľudí to celé nebude udržateľné. Uvediem to na  jednoduchom príklade toto je to isté ako sú reštaurácie, obchody, kaderníctva a vlastne všetko prestanú ľudia aktívne využívať služby daná prevádzka zanikne, nie sú predaje nie sú peniaze pre ľudí. Myslím, že to je každému jasné.


Nemusíte do projektu nakupovať za milióny každý nech nakúpi toľko koľko môže. * investovať odporúčam od 20usd vyššie v nejakých intervaloch to nech si už každý určí individuálne nikoho do ničoho nútiť nebudem od toho tu nie som. 

Každopádne treba sledovať situáciu a nakupovať s rozumom. Ja situáciu sledujem robím pre vás maximum ostatné je na Vás. 


Ak máte akékoľvek otázky píšte môžeme o *MPA , MPCA pokecať   


Ja sám spravím pre MPA/MPCA maximum pretože vidím transparentnosť a snahu admina a jeho týmu kto sa pridá ?




Video ako nastaviť Google Authentificator v MPA/MPCA klikni TU 

ak máš akékoľvek otázky píš 



Každý pondelok Hangouty v Angličtine  o 11:00 klikni TU

Vedie ich Keithy Broome !!

Tak snáď sa čoskoro vidíme v mojom tíme :) 



Ešte jedna dôležitá vec v MPA pribudol Booster earning balance - peniaze z naklikaných cashlinkov pôjdu do Booster earning balance a potom bude možnosť s naklikaných peňazí kúpiť balík ( adpack ) teda toto je možnosť pre tých ktorý nemajú na nákup. No na začiatok ak máte aspoň 20usd na nákup je to super vec lebo tým pádom môžete vybrať dvojnásobok čiže 20x2 = 40 USD. Samozrejme teraz záleží na tom aký bude denný obrat od toho sa bude odvíjať denný limit výberu. Čo by mala byť dočasná situácia tak ako som spomínal vyššie. 













Tento projekt sa stal najlepším v roku 2015 a pýtate sa prečo ? Každý člen čo sa zapojil do tohto projektu bol aj je nadmieru spokojný lebo tento program nám ponúka vysoké zhodnotenie nášho vkladu, stabilný plán a dlhoročnú stabilitu ! Adminom je tento človek 









 Uday Nara zo Singapuru
Tento človek prejavil lojalitu voči nám všetkým a vyplácal nás po celý minulý rok 2015. Sľúbil stabilitu programu aj do ďalších rokov :) ! Ja som minulý rok vložil 20 $ a zarobil som 25 ale to som začal iba v septembri 2015 za 2 mesiace sa mi bez problémov vrátila investícia a to bez toho aby som nejakého človeka pod seba registroval - išiel som ako samotár lebo som si chcel naozaj overiť či projekt funguje . Prekvapilo ma to ďalší stabilný, dlhodobý REVSHARE PROGRAM ktorý je úžasne nastavený ! Pripojte sa ku mne v roku 2016 a začnite si plniť svoje sny ! Vďaka tomuto skvelému človeku i programu :)

Výplaty členov ( 2015 ) 

V tomto roku ešte žiaľ neboli výplaty lebo admin rieši podmienky s peňaženkami na rok 2016 Treba sledovať našu podpornú skupinu na Facebooku a tam sa dozviete kedy budú výplaty znovu spustené ( 13.1.2016 )

Kliknutím na obrázok sa dostanete do našej podpornej skupiny :) Vítame Vás ! 





V MY PAYING ADS nám nastala zmena a to nasledovná pribudli platené členstvá :


1. Pokiaľ máte balíky za 5USD nemusíte platiť žiadne členstvo
2. Pokiaľ máte balíky AD PACK PLAN 2 potrebujete členstvo EXPLORER 
3. Pokiaľ máte balíky AD PACK PLAN 3 potrebujete členstvo PROFESSIONAL
4. Pokiaľ máte balíky AD PACK PLAN 4 potrebujete členstvo ELITE 

Členstvo sa platí mesačne a ceny sú nasledovné : 

EXPLORER -  10USD
PROFESSIONAL - 30USD 
ELITE - 60USD 




Stránka je chránená systémom Site Lock Secure čiže sa nemusíte báť o bezpečnosť svojich údajov stránka je každý deň skenovaná !

Keď potrebujete poradiť ohľadom projektu kliknite na obrázok a budete presmerovaný na môj profil na Facebooku a ja Vám zo všetkým pomôžem :) 

Nový plán balíkov po prechode na nový systém :


Po prechode na nový systém nemusíte kupovať balíky postupne ak chcete môžete kúpiť hneď balík trebars aj za 50 USD 

Ad-Pack Plan 1 ( 120% ) - max môžete kúpiť 100
Ad-Pack Plan 2 ( 120% ) - max môžete kúpiť 100
Ad-Pack Plan 3 ( 120% ) - max môžete kúpiť 100
Ad-Pack Plan 4 ( 120% ) - max nákup nie je nijak obmedzený !!

Všetky 4 balíky Vám zabezpečia zisk 120% a navyše môžete propagovať svoj business !! Zarobíte a zvidítelníte sa :) ....

Znovu som začal MPA včera 10.8.2016
 







Novinka - pri nákupe balíkov treba vzhliadnuť 3 bannery následne Vám bude povolený nákup balíkov 

 



Spolu dokážeme viac zisky z každého človeka pod Vami ktorý nakúpi balík je 10% !! + je možnosť klikať reklamy zdarma po prihlásení kliknite na : Member Tools ---> View PTC ADS a môžete odklikať reklamy zdarma ktoré sú každý deň dostupné síce malý zárobok ale dokážete začať aj úplne zdarma a postupne kúpite balík.. No primárne je projekt o nákupe balíkov a je potrebná investícia minimum 5 USD .... Takisto aj výplata je minimum 5USD...


Aká je Tvoja denná úloha v tomto projekte ? Nakúpiš balík minimálne za 5USD odklikáš 10 reklám denne a krásne zarábaš ... Minimum práce a krásny zárobok ktorý závisí len na Tvojej usilovnosti

https://youtu.be/JyoB1TSxMMw
 Klikni na ,, PLAY " a pusti si návod ako odklikať 10 reklám :) ...

Projekt podporuje tieto platobné processory :

 Veľa ľudí sa má pýta ktorý platobný processor je najvýhodnejší ---> Perfect Money, Bitcoin 

Najmenej výhodný ---> Payza 

Tento projekt je v súčasnosti najviac rozvinutý revshare na internete. Má vyriešené všetky problémy ohľadom platobných processorov a všetkého ... Teraz je najlepší čas sa zapojiť do projektu a privyrobiť si 












Drahí členovia MPA,
dúfame, že sa Vám všetkým darí dobre. My z MPA postupujeme dobre a chceli by sme zablahoželať všetkým k ich príspevkom.
Po prvé, pokiaľ ide o výbery z MPA, neúnavne robíme všetko, čo je v našich silách, aby sme vrátili späť časový rámec spracovania výberu. Všetky výbery budú spracované vo fronte, tak ako boli zadané.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••
Naše vedenie uprednostňuje posilnenie nášho každodenného predaja a počas nadchádzajúcich dní budeme vykonávať veľké propagácie. S našou tímovou prácou očakávame skvelé výsledky.
Našu výkonnosť hodnotíme rovnako dobre, aj keď sa snažíme o dokonalosť! Máme veľa potenciálnych obchodníkov a uchádzačov o prácu na internete, ktorým môžeme ponúknuť náš program. MPA ponúka neoceniteľnú príležitosť a venujeme sa zabezpečenie kvality.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••
Pracovali sme tiež na nových a zaujímavých produktoch. Takže, prosím dávajte pozor a sledujte náš Facebook kanál!
Medzitým by sme radi oznámili MPA Booster Plan! Ten nahradí program Adpack Plan 5. Podrobnosti viď nižšie:
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••
MPA Booster Pack (plán AdPack 5)
[Profit tohto balíka AdPack bude smerovaný do Repurchase balance a táto balance bude prezývaná ako Booster Earnings]
✅ Cena Adpacku: $ 50
✅ návratnosť až: 120%
✅ Potrebný typ členstva: Elite
✅ Provízia: 5%
✅ Propagačné kredity: 1000 CashLinks [0,001 kliknutí na Surf]
✅ Denné maximum: až 1-2%
✅ Maximálna denná nákup: 100
✅ Počet aktívnych adpacků, ktoré môžete mať: 2000
✅ nakúpiť možné cez Platobné procesor, konceptu Leader commission a / alebo Booster Earnings
✅ Denné maximum výberu z príjmov Booster: až $ 1000
✅ Celkový maximálny výber: 200% nákupnej sumy
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••
[1] V minulosti bolo veľa nových členov, ktorí požadovali vyššie limity pre výber a túto možnosť teraz skúmame prostredníctvom tohto plánu Adpack.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••
[2] MPA Booster AdPack môže byť zakúpený akýmkoľvek členom a to kedykoľvek.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••
[3] Navyše tým, že ponúka Cashlinks ako reklamný produkt pre toto adkacky, budú inzerentom poskytnuté rýchle vysoko kvalitných návštevy ich stránok. Aj členovia získajú veľa Cashlinks k odkliknutí a môžu priniesť obrovskú členskú základňu na našej platforme a zvýšiť tým naše umiestnenie v rebríčku stránok Alexa. To pomôže pre naše budúce reklamné produkty, ktoré prinesieme.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••
[4] Tento revidovaný nástroj Adpack bude mať potenciál zvýšiť naše tržby.
Po zavedení tohto balíka môžu členovia požadovať maximálne 3 výbery za deň: jeden zo zostatku zárobku; Jeden z Leader komisie a jeden z príjmov Booster.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••
Tento balík Adpack je teraz k dispozícii pre nákupy a program Adpack 5 už nebude k dispozícii pre nové nákupy. Už zakúpené balíčky v Adpack 5 budú podľa plánu naďalej prijímať zárobky, kým nezaniknú.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••
Ďakujeme za Vašu trvalú podporu a prajeme vám všetkým skvelý deň.
S pozdravom,
Admin tím MPA-MPCA






https://www.facebook.com/groups/453767561466995/?fref=ts
  
Pýtate sa kde nájdete svoj referral link ?

Tu je odpoveď : Promo Tools ---> Promotional Banners ---> a tam máte na výber rôzne bannery môžete použiť ktorý sa Vám najviac hodí :) ... 


 Stránka ponúka prehľad v Alexa Rank a stránka stúpa stále vyššie a vyššie ( čím menšie číslo tým lepšie !!! ) ... Každým dňom rastieme ... Pridajte sa tiež !!!! ... 





Nezabudnite pri registrácií použiť GMAIL aby ste sa vyhli problémom pri registrácií !!! :) 

Po registrácií nezabudnite nastaviť v profile informácie a Vamim preferovanú peňaženku 

Kliknite na Account Activity ---> Profile odporúčam zadať všetky info aby nebol žiadny problém ... Po vyplnení nezabudnite kliknúť na Submit v pravom rohu stránky ( ružové tlačidlo ) ...

Nezabudnite pri registrácií keď píšete heslo musí obsahovať aj non-alfa numerický znak príklad :  ( 156952Lkô ) v zátvorke je uvedený príklad hesla ktorý Vám systém na 100% príjme !!!

 

Najnovšie platby členom v projekte :






 



Zmeny v MyPayingAds ( MPA ) od 8.4.2017


Tak zdravím všetkých fanúšikov internetového zarábania a taktiež fanúšikov najväčšieho giganta na internete vôbec. Ááááááááno bavíme sa o MPA ako je už podľa nadpisu zrejmé :)

Ale poďme k podstate MPA od 8.4.2017 zaviedla zmeny v ich revshare systéme ktoré nám zabezpečia, že projekt bude fungovať najbližších 5-10 rokov ...

Pýtate sa čo sú tie zmeny ? Poďme postupne a všetko si podrobne vysvetlíme : 

v MPA boli zavedené tzv. POOLY. 

Na čo POOLY slúžia si vysvetlíme na jednoduchom príklade : 

- môžete vybrať iba dvojnásobok ( 2x ) svojho vkladu následne sa adpacky zastavia a musíte zrealizovať nový nákup z processora aby Vám balíky opäť zarábali. Na to aby Vám balíky zarábali stačí hociaký nákup môže to byť aj malý nákup iba za 5USD ale pamätajte, že vždy môžete vybrať iba dvojnásobok svojho vkladu a potom sa balíky zastavia. Čiže ak nakúpite za 5USD môžete vybrať 10USD a balíky sa zastavia a musíte zrealizovať nový nákup buď z processora alebo Leader Commission Wallet ( LCW ).. 

Preto ak ste už stálica v MPA možno sa Vám tieto zmeny nebudú zdať práve najlepšie ale verte mi Uday robí všetko preto aby tu s nami bolo MPA ešte dlho berte to pozitívne. Prispôsobte si svoju stratégiu  tak aby ste sa zbavili starých packov a potom si začnite novú úplne inak. No kto začína od nuly môže si to celé začať zase úplne inak. Preto ak potrebujete poradiť ako pokračovať teraz po zmenách a neviete sa pohnúť pokojne ma kontaktujte... 

Tieto zmeny teda zavedenie poolov prijali taktiež platformy : The Ads Team a My Paying Crypto Ads..... 

Každý revshare program ktorý bude chcieť byť long-term ( dlhodobí ) skôr či neskôr zavedie pooly pretože pooly oživujú systém a pritekajú do systému stále nové a nové peniaze čím sa zvyšuje stabilita systému avšak na ako dlho ukáže len čas.

Zo zavedením Poolov sa nám zmenila aj kancelária ( backoffice ) . Všetko máme graficky znázornené aby sme vedeli koľko môžeme vybrať, koľko sme vložili atď .... 

O kancelárií a jej zmenách neskôr. Komu by sa zdalo, že dvojnásobok výberu je málo môžete začať rozširovať myšlienku MPA - registrovať ľudí a všetky provízie ktoré Vám idú do Leader Commision Wallet môžete kedykoľvek vybrať a v neobmedzenej výške nie sú tam žiadne limity !!!

Teraz poďme k tomu ako vyzerá naša nová kancelária :






Vysvetlenie jednnotlivých položiek

New AdPack Purchase Amount - balíky nakúpené od momentu ako boli zavedené pooly ( 8.4.2017 )

New Withdrawn Amount - vybraté peniaze od zavedenia zmien od 8.4.2017

Total AdPack Purchase Amount - Hodnota balíkov ktoré ste nakúpili od začiatku fungovania MPA. Vaša celková investícia do projektu od začiatku MPA

Total  Withdrawn Amount - Suma ktorú ste vybrali na processor celkovo. Od začiatku fungovania MPA . 

 

Available Withdrawal Limit - suma ktorú ešte môžete vybrať na processor. Pokiaľ tam máte 0 ako je na obrázku musíte zrealizovať nový nákup z processora aby znova fungoval sharing a zakúpené balíky znova zarábali. 

Keď máte zakúpené balíky ešte predtým ako boli implementované zmeny tak ako ja a chcete aby sa Vám zhodnotili staré balíky stačí aby ste zrealizovali malý nákup ( 5 USD )


Cashlinky momentálne nefungujú ešte nemôžete zarábať na klikaní cashlinks zdarma. Pokiaľ nebude fungovať surfing nebude fungovať ani klikanie na Cashlinky treba počkať na 100% dokončenie prác...

Aktuálne info sledujte v Česko-Slovenskej skupine na Facebook odkaz na skupinu je vyššie !!!

Ak nakúpite balík z Cashlinks nenavýši sa Vám výberový limit iba sa Vám zvýši denne % revenue sharingu...

Ak máte ešte aj napriek môjmu vysvetleniu nejaké otázky neváhajte ma kontaktovať či už na Facebooku alebo mailom : michal.miskovic@gmail.com 

Update : My Paying Ads už opäť beží na 100% aj Cashlinky len je potrebné ak chcete klikať cashlinky musíte najskôr odsurfovať 10 reklám potom sa Vám sprístupnia Cashlinky 

Ďalšia vec neviem či som spomínal minimálny a maximálny výber na deň tak ho spomeniem : 

Minimum : 5USD
Maximum : 200USD

Týždenný limit : 1600USD 


Predtým ako požiadate o výplatu musíte odsurfovať 3 reklamné bannery !!!

Výplaty sa spracúvajú manuálne kým Vám dorazí výplata môže to trvať až 72 hodín !!! 









 S pozdravom
Michal Miškovič 
držím palce !! :) ... 








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.