Donate


Google Plus

Twitter

Viber

Viber

Whatsapp

Whatsapp

Facebook

Sleduj moje novinky na Facebooku

Instagram

Youtube

Words for English speaking visitors !

Words for English speaking visitors !

sobota 30. januára 2016

MarketAgent - platíme Vám za vyplnenie dotazníkov a to priamo na PayPal do 24 hod.

Registrácia kliknutím na obrázok ! :) 

Stručná charakteristika

Marketagent je spoločnosť, ktorá za rok vykoná viac ako 800 štúdií.
Marketagent je spoločnosť, ktorá vykoná počas roka viac ako 800 štúdií a dennodenne pribudne do jej databázy približne 400 nových členov. Nato, aby tieto prieskumy mohli realizovať, potrebujú anketárov – čiže ľudí, ktorí im budú odpovedať na otázky. A práve to je možnosť, ako si môžete zarobiť. Pýtate sa, čo preto potrebujete spraviť? Stačí sa jednoducho zaregistrovať na stránke www.marketagent.com Po registrácii Vás spoločnosť kontaktuje e-mailom. Vždy, keď budú potrebovať Vaše služby, spoločnosť Vás osloví e-mailom. Musím však upozorniť, že ide o nepravidelné kontaktovanie, nakoľko sa anketová vzorka vždy mení, podľa toho o akú anketu ide. Určite Vás bude zaujímať, koľko času Vám zaberie vyplnenie dotazníka. Povedať však presný časový údaj je dosť náročné, pretože každý internetový dotazník má inú dĺžku. Niektoré sú dlhšie, iné sú kratšie.

Registrácia a vyplácanie

Určite Vás poteší skutočnosť, že Marketagent Vás nebude zavádzať žiadnymi vstupnými poplatkami. Registrácia je zdarma. Systém vyplácania má spoločnosť taktiež prepracovaný. Za vyplnenie, resp. účasť na internetovej ankete, sa na Váš účet pripíšu bonusové body. Tieto body majú samozrejme cenu peňazí – napríklad 100 bodov, predstavuje jedno euro. Na začiatku, dostanete dokonca 150 bonusových bodov iba za registráciu.  Počet bodov za jeden vyplnený internetový dotazník je rôzny. Výška bodov sa určuje podľa toho, aký náročný bol dotazník časovo. Čiže ľudovo povedané, čím viac otázok má dotazník, tým pádom pri ňom strávite viac času a samozrejme dostanete aj viac bodov. Ak máte na svojom konte dostatok bodov, môžete si ich zameniť na výmennej burze za peniaze, ktoré Vám prídu na účet. Alebo ich jednoducho môžete využiť na nákup produktov a služieb z ponuky partnerov Marketagentu. Zámena bodov je možná kedykoľvek. Ak však pôjde o hodnotu menšiu ako 15 eur a budete chcieť zaslať svoju odmenu na elektronickú peňaženku Paypal, bude Vám účtovaný poplatok vo výške 2% z výplaty . Všetky možnosti, ako môžete využiť svoje zarobené peniaze, máte riadne vypísané na výmennej burze.

Zaujímavé a dovolím si povedať, že aj solídne na tejto spoločnosti je to, že vždy ste v e-maily s ponukou vyplnenia dotazníka zároveň informovaní aj o odmene. Potom je už iba na Vašom zvážení, či daný dotazník vyplníte, alebo nie. Zároveň, všetky Vaše osobné údaje podliehajú ochrane a nie sú podávané žiadnym tretím stranám. Ak sa zo systému chcete odhlásiť, čiže chcete ukončiť svoju aktívnu činnosť, môžete tak spraviť na hlavnej stránke. Na záver ešte dodám, že Vaše údaje je potrebné stále obnovovať ak nastane nejaká zmena. Napríklad, ak sa žena vydá, mala by túto skutočnosť vo svojom profile zmeniť, pretože môže zapadať do iných cieľových skupín.    



Odporučte nás ďalej a získajte tak hodnotné body.
Ak ste registrovaný účastník/registrovaná účastníčka a 
získate priateľa, ktorý v priebehu svojej registrácie 
uvedie Vašu e-mailovú adresu, dostanete 100 odmenu vo forme bonusových bodov, ktoré budú pripísané k dobru na Vaše konto. Porozprávajte preto Vašim priateľom o Marketagent.com a zarobte si hodnotné body, ktoré budete môcť kedykoľvek zameniť za peniaze v hotovosti resp. produkty alebo služby našich kooperačných partnerov. Všimnite si, prosím, bezpodmienečne aj našu antispamovú politiku. Bližšie informácie nájdete vo Všeobecných obchodných podmienkach.
Pozvite Vašich priateľov a zarobte si bonusové body bez 
akejkoľvek námahy.


Pozvánky na dotazníky Vám budú doručené priamo do Vašej e-mailovej schránky preto Vás poprosím kontrolujte si aj spam priečinok niekedy hádže dotazníky aj do SPAMU !

Ak budete mať akékoľvek otázky napíšte mi na : michal.miskovic@gmail.com

alebo na Facebook tak, že kliknete na moju fotografiu !

Ukážka ako vyzerá registračný formulár - je úplne jednoduchý 

Nezabudnite si po registrácií doplniť profily aby Vám neutiekol žiadny dotazník :) 

Firma Vás vyplatí do 24 hodín :)




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.