Donate


Google Plus

Twitter

Viber

Viber

Whatsapp

Whatsapp

Facebook

Sleduj moje novinky na Facebooku

Instagram

Youtube

Words for English speaking visitors !

Words for English speaking visitors !

piatok 13. januára 2017

BTCClicks - klikaním na reklamy zarobíte bitcoiny 0,35 usd denne v BTC ... VSTUP ZDARMA !!

BTCClicks.com Banner

Registrácia klikom na Banner






Video návod po kliknutí na obrázok ( ako sa zaregistrovať ! )


Zdravím rád by som Vám predstavil zabehnutú klikačku kde však nezarábate dolláre ani eurá ale bitcoiny. Čo je Bitcoin mám spomenuté nižšie. Ak niekomu nie je jasné ako Bitcoin funguje a na čo je rád vysvetlím osobne v chate. Dôležité je podotknúť, že tu zarábate mBTC čo je najmenšia jednotka bitcoinu. K dispozícií je denne 20-35 reklám .. Cena reklám je pohyblivá závisí od aktuálnej ceny Bitcoinu. 

Reklamy na odklikanie pribúdajú počas celého dňa. Môžete stránku navštevovať počas celého dňa a ak je dostupná nejaká reklama samozrejme ju môžete odkliknúť. Ako sa kliká na reklamy ? Normálne kliknete na reklamu počkáte kým ubehne časomiera potom vypočítate príklad alebo vyriešite Captchu kliknete na submit a bitcoiny máte pripočítané.. Na výber potrebujete 0,100000 mBTC, zadáte svoju bitcoinovú adresu heslo a kliknete na withdraw a peniaze Vám budú pripísané na peňaženku do 72 hodín .... 


Návod ako klikať na reklamy, po kliknutí na ,,PLAY" 

Ďalej čo je dôležité spomenúť môžete zakúpiť aj členstvá aj rentovaných referrálov ktorý budú klikať pre Vás aby ste zarobili oveľa viac ... 

90 dňové členstvo - 7.56mBTC 
180 dňové členstvo - 15.12 mBTC 
360 dňové členstvo - 24.192 mBTC 

Čo sa týka prenajatých referrálov nie sú vždy dostupný. 

Keď nie sú dostupný dole vidíte čas za koľko budú znova dostupný. Vyberiete si na koľko ich chcete prenajať potom si vyberiete koľko ich chcete prenajať a na záver potvrdíte, že nie ste robot kliknete ,,Pay Now " a máte zakúpených referrálov ale pozor musíte mať mBTC v Purchase Balance a dole sa Vám ukazuje cena akú zaplatíte za prenájom referrálov .... Kto nevie ako presunúť mBTC do Purchase balance kontaktujte ma. 




Ako nájsť svoj referrálovsky link aby ste mohli klikačku doporučovať kamarátom ?

Po prihlásení kliknete na : Referral/Affiliate Tools a tam nájdete svoj link ktorý môžete doporučiť svojím známym a zarobíte viac mBTC. 


Nemáte peňaženku na Bitcoiny ? 

Kliknite na obrázok a pustíte si návod !! :) 

Ak máte stále ešte nejaké otázky neváhajte ma kontaktovať na michal.miskovic@gmail.com alebo na sociálnych sieťach ktoré sú uvedené na začiatku blogu !!

Prajem úspešné zárobky ....








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.