Donate


Google Plus

Twitter

Viber

Viber

Whatsapp

Whatsapp

Facebook

Sleduj moje novinky na Facebooku

Instagram

Youtube

Words for English speaking visitors !

Words for English speaking visitors !

nedeľa 20. septembra 2015

Traffic Moonsoon LLC (US) - REVSHARE PROGRAM FREE ENTRY ! - súčasná situácia !

Odvolací súd potrebuje približne 4 mesiace na rozhodnutie, takže by sme si ho mali vypočuť na súde toto leto. TM držíme prsty.
Google preklad:
APLIKÁCIA SÚDNEHO DVORA AKTUÁLNE: Tri sudcovia sedeli v dome v súdnej sieni III Desiateho okresného odvolacieho súdu pre SEC vs. Traffic Monsoon naplánované na 21. apríla 20:00 o 9.00 hod. , Potom argumenty pre náš prípad začali s Traffic Monsoon trvajúcimi 15 minút, po čom nasleduje SEC trvajúca 15 minút. Služba Traffic Monsoon ukončila vypočutie za posledných 2 minúty predtým, než sa konanie okamžite skončilo. Časovač na pódiu bol prísne dodržaný. Ak chcete počúvať vypočutie, prejdite na svoj blog na odkaz z 21.Marca: https://scovillelegaldefensefund.wordpress.com/court-docum…/
Link priamo na záznam - https://www.ca10.uscourts.gov/…/def…/files/clerk/17-4059.mp3
Počas argumentov sudcovia prerušili rečníkov, aby položili otázky. Advokát spoločnosti TM predložil tri body prípadu: 1. Spoločnosť TM ponúkla cenné papiere? 2. Bolo to v prevádzke Ponzi? 3. Má SEC právomoc s 90% členov TM mimo Spojených štátov? Pred ústnymi tvrdeniami boli predložené spisy, takže ústne argumenty boli nejakým "okenným obliekaním", nie celý prípad.

Nemôžem povedať, či budeme víťaziť v akomkoľvek bode. Sudcovia položili otázky, ktoré môžu alebo nemuseli odhaliť, ako budú vládnuť. Slyšenie bolo zaznamenané, aby ste si ho mohli vypočuť sami. Odvolací súd potrebuje približne 4 mesiace na rozhodnutie, takže by sme mali vypočuť na súde toto leto.
Slová "DÔVOD JE DUŠA VŠETKÝCH PRÁV" sú viditeľne zobrazené veľkými písmenami cez stenu vysoko nad hlavami sudcov. Teraz čakáme na výsledok odvolania. Kým toto rozhodnutie nevyjde, je ťažké špekulovať o ďalšom. Avšak môj názor je, že tento prípad sa neskončí týmto rozhodnutím.
Bol som požiadaný, či bol Charles vylúčený zo súdneho sporu kvôli názvu veci na súde. Nie, nebol. Traffic Monsoon boli kolektívne obžalovaní, odvolatelia, Traffic Monsoon, LLC a Charles David Scoville.










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.