Donate


Google Plus

Twitter

Viber

Viber

Whatsapp

Whatsapp

Facebook

Sleduj moje novinky na Facebooku

Instagram

Youtube

Words for English speaking visitors !

Words for English speaking visitors !

sobota 5. novembra 2016

MyPayingCryptoADS - zarabaj s Bitcoinom a svetoznámym adminom Udayom - SCAM neregistrujte sa !!

Registrácia klikom na banner !!


Zdravím všetkých Bitcoin machrov ktorý sú obrovskými fanúšikmi tejto Cryptomeny. 

Svetoznámy admin Uday Nara sa rozhodol po mega úspešnom projekte MyPayingAds urobiť ďalší krok pre tých ktorý vedia aký úspešný je Bitcoin. Tento projekt bude len o Bitcoine. Pokiaľ máte nejakú svoju úspešnú firmu alebo e-shop a chcete ho propagovať a radi by ste ešte aj ťažili Bitcoiny tak potom je tento projekt pre Vás tá najlepšia voľba. Projekt je momentálne v Pre-Launch zatiaľ sa môžete iba registrovať zatiaľ bližšie info nemám. Hneď ako bude nejaká novinka už aj budem blog aktualizovať. Registrujte sa hneď teraz aby ste boli hneď na začiatku a zarábali okamžite od prvého dňa spustenia. Registrácia klikom na banner hore ak máte nejaké otázky píšte. Členovia pribúdajú raketovo každým dňom. 

http://www.mypayingcryptoads.com/ref/7046/signup
 

https://www.facebook.com/groups/Mypayingads123/



Oficiálna skupina na Facebooku ! 




Zoznam balíkov ktoré môžeme nakupovať : 



Najskôr musíte umiestniť svoj reklamný banner až potom môžete nakupovať balíky ak by mal niekto problém a nevedel ako na to píšte poradím nič komplikované dokonca Vám vytvorím banner !! Výbery bez poplatku !! Tento projekt bude raketa milujem ho !!!


Zmeny v MPCA od 8.4.2017 zavedenie POOLOV :


Na čo POOLY slúžia si vysvetlíme na jednoduchom príklade : 

- môžete vybrať iba dvojnásobok ( 2x ) svojho vkladu následne sa adpacky zastavia a musíte zrealizovať nový nákup z processora aby Vám balíky opäť zarábali. Na to aby Vám balíky zarábali stačí hociaký nákup môže to byť aj malý nákup iba za 5USD ale pamätajte, že vždy môžete vybrať iba dvojnásobok svojho vkladu a potom sa balíky zastavia. Čiže ak nakúpite za 5USD môžete vybrať 10USD a balíky sa zastavia a musíte zrealizovať nový nákup buď z processora alebo Leader Commission Wallet ( LCW ).. 

Preto ak ste už stálica v MPCA možno sa Vám tieto zmeny nebudú zdať práve najlepšie ale verte mi Uday robí všetko preto aby tu s nami bolo MPCA ešte dlho berte to pozitívne. Prispôsobte si svoju stratégiu  tak aby ste sa zbavili starých packov a potom si začnite novú úplne inak. No kto začína od nuly môže si to celé začať zase úplne inak. Preto ak potrebujete poradiť ako pokračovať teraz po zmenách a neviete sa pohnúť pokojne ma kontaktujte... 



Na facebooku ma nájdete vždy alebo napíšte na : michal.miskovic@gmail.com


úspech v tomto projekte máš zaručený =) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.